Express Replacement Service voor iPad

Leer meer over serviceopties, garantie en prijzen voor de iPad.

Wat houdt de Express Replacement Service in?

We weten hoe afhankelijk u van uw iPad bent. Als u deze onmiddellijk moet vervangen, biedt onze Express Replacement Service snelle levering. We kunnen u direct een vervangende iPad sturen met de verpakking om uw originele product te retourneren. In de tussentijd kunt u uw vervangende iPad gebruiken. Uw vervangende iPad zal geen persoonlijke aanpassingen bevatten, zoals gravering.

Express Replacement Service is een voordeel van uw AppleCare+-dekking.

Meer informatie over service aan uw iPad

Hoeveel kost de Express Replacement Service?

Uw AppleCare+ komt inclusief Express Replacement Service. U betaalt bijbehorende kosten, zoals kosten voor service buiten garantie of vervanging, alleen als deze van toepassing zijn.

De kosten van Apple voor reparaties en Express Replacement Service bekijken

Hoe snel is de Express Replacement Service?

U ontvangt de vervangende iPad met fabrieksinstellingen ongeveer twee of drie werkdagen na de aanvraag.

Komt mijn product in aanmerking voor de Express Replacement Service?

Express Replacement Service is een voordeel van AppleCare+ en is beschikbaar voor de meest voorkomende problemen met de iPad.

Uw service- en supportdekking controleren
Contact opnemen met Apple over Express Replacement Service
Meer informatie over de voorwaarden van de Express Replacement Service

Hoe kan ik Express Replacement Service verkrijgen?

Neem online of telefonisch contact op met een Apple Support-adviseur om Express Replacement Service aan te vragen. We laten u weten of uw product in aanmerking komt.

Uw service- en supportdekking controleren
Een aanvraag voor Express Replacement Service starten

Hoe stuur ik mijn originele product op?

We sturen u uw vervangende iPad met verzendmateriaal en -instructies. Stuur uw originele iPad binnen 10 werkdagen vanaf uw aanvraag naar ons terug om een boete voor te late retournering te voorkomen.

Lees meer over boetes voor te late retournering
De kosten van Apple voor Express Replacement Service bekijken

Wat kan ik doen voordat ik onderhoud laat uitvoeren?

• Maak een reservekopie van uw iPad met iCloud of iTunes. U hebt de reservekopie nodig om uw materiaal terug te zetten nadat u uw vervanging hebt ontvangen.
  • Als uw iPad een simkaart bevat, haalt u deze eruit en bewaart u deze.
  • Bewaar uw kabels en overige accessoires.
  • Lees onze volledige instructies over het voorbereiden van uw iPad voor service.

Een reservekopie van een apparaat maken met iCloud of iTunes
Uw iPhone, iPad of iPod touch gereedmaken voor onderhoud
Het privacybeleid van Apple lezen

Moet ik nog andere kosten betalen?

Wanneer u de Express Replacement Service aanvraagt, vragen we een tijdelijke autorisatie op uw creditcard aan om de vervangingswaarde van uw product te dekken. Deze autorisatie vervalt als uw onderhoud onder een garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht valt en we uw originele product op tijd ontvangen. In dat geval betaalt u geen vergoeding voor reparatie of te late retournering.

Voor problemen die niet onder de garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht vallen, brengen we u de kosten voor onderhoud buiten garantie in rekening. Als uw iPad ernstig is beschadigd en we deze niet kunnen repareren, brengen we u de kosten voor vervanging in rekening.

Situatie

Bijbehorende kosten

Onder garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht

Geen kosten als het probleem is gedekt

Niet onder garantie, een AppleCare-abonnement of het consumentenrecht

Kosten voor service buiten de garantie

Te laat geretourneerd (10-20 werkdagen)

Boete voor te late retournering

Niet geretourneerd

Vervangingswaarde

Niet repareerbaar

Vervangingswaarde

De kosten van Apple voor reparaties en Express Replacement Service bekijken

Boeten voor te late retournering

Als we u een vervangende iPad sturen via de Express Replacement Service, moet u uw originele iPad binnen 10 werkdagen naar ons terugsturen. Na 10 dagen brengen we u de vervangingswaarde in rekening.

Als uw originele iPad te laat aankomt, verwijderen we de kosten van de vervangingswaarde en brengen we u een boete voor te late retournering in rekening. Een te late retournering ligt tussen 10 en 20 werkdagen nadat we het vervangende apparaat naar u hebben gestuurd.

Als uw iPad ernstig is beschadigd en we deze niet kunnen repareren, of als we uw iPad niet ontvangen, brengen we u de vervangingswaarde in rekening.