Je AirPods en AirPods Pro opnieuw instellen

Als je AirPods niet worden opgeladen of je een ander probleem moet oplossen, kan het zijn dat je ze opnieuw moet instellen.

1. Plaats de AirPods in de oplaadcase en sluit het deksel.

2. Wacht 30 seconden.

3. Open het deksel van de oplaadcase en doe de AirPods in je oren.

4. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. Of ga naar 'Instellingen' > '[jouw AirPods]'.

• Als de AirPods daar worden weergegeven als verbonden, tik je op de knop 'Meer informatie' Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding naast de AirPods. Vervolgens tik je op 'Vergeet dit apparaat' en tik je nogmaals om te bevestigen.

• Als je AirPods daar niet worden weergegeven, ga je verder met de volgende stap.

5. Plaats de AirPods in de oplaadcase en laat het deksel open.

6. Houd de configuratieknop aan de achterkant van de oplaadcase circa 15 seconden ingedrukt tot het statuslampje op de voorkant van de case eerst oranje en dan wit gaat knipperen.*

AirPods-oplaadcases
  7. Sluit de AirPods opnieuw aan: leg de geopende oplaadcase met de AirPods erin naast je iPhone of iPad. Volg de stappen op het scherm van het apparaat.

AirPods kunnen worden gekoppeld aan één Apple ID. Als je de AirPods (3e generatie) of AirPods Pro (1e of 2e generatie) van iemand anders wilt gebruiken, moeten de AirPods eerst worden verwijderd van de Apple ID van de andere persoon.

* Wanneer je de AirPods opnieuw instelt, worden de instellingen voor je AirPods ook opnieuw ingesteld. Je kunt de instellingen ook weer wijzigen.