Info over de Apple Mini DisplayPort-adapters

Gebruik deze adapters om een beeldscherm met een DVI- of VGA-kabel aan te sluiten op een Mac met een Mini DisplayPort, een Thunderbolt-poort of een Thunderbolt 2-poort.

De Mini DisplayPort-adapters van Apple werken met Mac-modellen die zijn voorzien van een Mini DisplayPortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, Thunderbolt-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of Thunderbolt 2-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding bij gebruik van Mac OS X Leopard 10.5.6 of nieuwer:

Deze adapters werken niet met de Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-naar-Thunderbolt 2-adapter, die geen ondersteuning biedt voor Mini DisplayPort-beeldschermen.

Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter sluit je een Mac met een Mini DisplayPortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, Thunderbolt-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of Thunderbolt 2-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding aan op een beeldscherm met een single-link-DVI-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 1920 x 1200.

Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter sluit je een Mac met een Mini DisplayPortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, Thunderbolt-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of Thunderbolt 2-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding aan op een beeldscherm met een dual-link-DVI-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 2560 x 1600. Als je deze adapter gebruikt met een dual-link-DVI-beeldscherm (zoals de 30-inch Apple Cinema HD Display), sluit je de USB-kabel van het beeldscherm aan op de USB-A-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding van de adapter, en vervolgens sluit je de USB-A-kabel van de adapter aan op de USB-A-poort van de Mac.

Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter sluit je een Mac met een Mini DisplayPortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, Thunderbolt-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding of Thunderbolt 2-poortGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding aan op een beeldscherm met een VGA-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 1920 x 1200. Voor resoluties hoger dan 1600 x 1200 moet je bij beeldschermen met hoge verversingsfrequenties mogelijk de verversingsfrequentie verlagen.

Omdat de VGA-verbinding analoog is en niet digitaal, wordt met HDCP versleuteld materiaal mogelijk niet of in een lagere resolutie afgespeeld.

Meer informatie

DVI-kabels met extra pennen voor een analoog signaal zijn niet compatibel met de volledig digitale DVI-poort van de beide DVI-adapters.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.