Films en tv-programma's kopen in de Apple TV-app

Koop films en tv-programma's en bekijk ze overal met de Apple TV-app.

Een film of tv-programma kopen met je iPhone

1. Open de Apple TV-app.

2. Zoek op het tabblad 'Zoek' naar een film die of programma dat je wilt kopen en tik erop.

1. Als je een film wilt kopen, tik je op de knop 'Koop'. Als je de knop 'Koop' niet ziet, scrol je omlaag naar 'Kijkopties' en tik je op 'Koop'.

2. Als je een seizoen of seizoenspas voor een tv-programma wilt kopen, scrol je omlaag naar 'Kijkopties', tik je op 'Koop seizoenen' en vervolgens op de prijs naast een seizoen of seizoenspas.*

3. Log in met je Apple ID om je aankoop te voltooien.

Ga naar het tabblad 'Bibliotheek' om alle films en tv-programma's te zien die je hebt gekocht.

Als je de knop 'Koop' niet ziet in 'Kijkopties', is de inhoud niet beschikbaar om te kopen.

Een film of tv-programma kopen met je iPad

1. Open de Apple TV-app.

2. Tik in de zijbalk op 'Zoek'.

3. Zoek naar een film die of programma dat je wilt kopen en tik erop.

1. Als je een film wilt kopen, tik je op de knop 'Koop'. Als je de knop 'Koop' niet ziet, scrol je omlaag naar 'Kijkopties' en tik je op 'Koop'.

2. Als je een seizoen of seizoenspas voor een tv-programma wilt kopen, scrol je omlaag naar 'Kijkopties', tik je op 'Koop seizoenen' en vervolgens op de prijs naast een seizoen of seizoenspas.*

4. Log in met je Apple ID om je aankoop te voltooien.

Ga naar 'Bibliotheek' in de navigatiekolom om alle films en tv-programma's te zien die je hebt gekocht.

Als je de knop 'Koop' niet ziet in 'Kijkopties', is de inhoud niet beschikbaar om te kopen.

Een film of tv-programma kopen met je Mac

1. Open de Apple TV-app.

2. Zoek naar een film die of programma dat je wilt kopen en klik erop.

1. Als je een film wilt kopen, klik je op de knop 'Koop'. Als je de knop 'Koop' niet ziet, scrol je omlaag naar 'Kijkopties' en klik je op 'Koop'.

2. Als je een seizoen of seizoenspas voor een tv-programma wilt kopen, scrol je omlaag naar 'Kijkopties', klik je op 'Koop seizoenen' en klik je vervolgens op de prijs naast een seizoen of seizoenspas.*

3. Log in met je Apple ID om je aankoop te voltooien.

Ga naar 'Bibliotheek' in de navigatiekolom en klik op 'Films' of 'Tv-programma's' om alle films en tv-programma's te zien die je hebt gekocht.

Als je de knop 'Koop' niet ziet in 'Kijkopties', is de inhoud niet beschikbaar om te kopen.

Een film of tv-programma kopen met je Apple TV, Windows-pc, smart-tv of streamingapparaat

1. Open de Apple TV-app.

2. Zoek naar films of tv-programma's die je wilt kopen.

1. Als je een film wilt kopen, selecteer je de knop 'Koop'. Als je de knop 'Koop' niet ziet, scrol je omlaag naar 'Kijkopties' en selecteer je 'Koop'.

2. Als je een seizoen of seizoenspas voor een tv-programma wilt kopen, scrol je omlaag naar 'Kijkopties', selecteer je 'Koop seizoenen' en vervolgens de prijs naast een seizoen of seizoenspas.*

3. Log in met je Apple ID om je aankoop te voltooien.

Ga naar het tabblad 'Bibliotheek' om alle films en tv-programma's te zien die je hebt gekocht op je Apple TV, smart-tv of streamingapparaat. Ga naar 'Bibliotheek' in de navigatiekolom en klik op 'Films' of 'Tv-programma's' om alle aankopen op je Windows-pc te zien.

Als je de knop 'Koop' niet ziet in 'Kijkopties', is de inhoud niet beschikbaar om te kopen.

* Je kunt volledige seizoenen van een tv-programma kopen of een seizoenspas kopen om nieuwe afleveringen te krijgen wanneer deze beschikbaar zijn. Een seizoenspas voor een tv-programma eindigt wanneer alle afleveringen van dat seizoen zijn geüpload door de provider. Als je een of meer afleveringen van een tv-programma hebt gekocht en vervolgens het hele seizoen koopt, wordt de prijs van het hele seizoen verminderd met het bedrag dat je al hebt uitgegeven.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Lees wat je kunt kopen in jouw land of regio.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.