Het activeringsslot verwijderen

Lees hier wat je moet doen als je het scherm 'Activeringsslot' ziet op je apparaat of als je wordt gevraagd het activeringsslot te verwijderen op een apparaat dat offline en niet in je bezit is.

Het activeringsslot op het apparaat verwijderen

Volg de stappen op het scherm om de Apple ID en het wachtwoord in te voeren die je hebt gebruikt voor de configuratie van je apparaat of het instellen van de toegangscode op je apparaat. Als je je Apple ID niet meer weet, probeer dan in te loggen met een e-mailadres of telefoonnummer dat je regelmatig gebruikt voor Apple services.

Lees wat je moet doen om je Apple ID te vinden of het wachtwoord van je Apple ID opnieuw in te stellen.

Het activeringsslot op internet verwijderen als een apparaat offline is

Voor de iPhone kun je mogelijk het activeringsslot op internet verwijderen, zelfs als je apparaat niet offline is.

1. Ga naar www.iCloud.com/find.

2. Log in met je Apple ID, e-mailadres of telefoonnummer en voer je wachtwoord in.

3. Selecteer het apparaat dat je wilt verwijderen uit iCloud.

4. Klik op 'Verwijder dit apparaat'.

Support aanvragen

Als je hulp nodig hebt bij het verwijderen van het activeringsslot en je een aankoopbewijs hebt, kun je support aanvragen.