macOS High Sierra

Aangeven dat VoiceOver de volgende toetsaanslag moet negeren

Het is mogelijk dat in een programma de speciale VoiceOver-toets in combinatie met een andere toets wordt gebruikt om een taak uit te voeren. Als je VoiceOver gebruikt en je het commando van het programma wilt gebruiken, kun je aangeven dat VoiceOver de volgende toetscombinatie moet negeren.

Opmerking: "VO" staat voor de speciale VoiceOver-toets.

• Druk op VO + Tab.

Het commando van het programma wordt genegeerd als je erop drukt.

Veel toetscombinaties voor programma's kun je wijzigen in het paneel 'Toetscombinaties' van het paneel 'Toetsenbord' in Systeemvoorkeuren.