Het beginscherm van de Apple TV-app

Dé plek voor TV+, MLS Season Pass en meer

De Apple TV-app is de plek voor alles wat je wilt kijken en de enige plek waar je originele films, tv-programma's en Friday Night Baseball van Apple TV+ kunt vinden, plus alle Major League Soccer-wedstrijden met MLS Season Pass.

Kennismaking met de Apple TV-app

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Voor Apple TV+ (met Friday Night Baseball) en MLS Season Pass heb je een abonnement nodig. Voor MLS Season Pass en Friday Night Baseball moet de nieuwste versie van de Apple TV-app op je apparaat zijn geïnstalleerd. Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal of op alle streamingapparaten beschikbaar.