De Siri Remote (2e generatie)

De Siri Remote

De Siri Remote (2e generatie) geeft je ongeëvenaarde controle met een clickpad met aanraakfunctionaliteit.

Nieuwe manieren om te navigeren op de Apple TV

Een Apple TV waarop het beginscherm wordt weergegeven

Is dit je eerste Apple TV?

Lees hoe je je Apple TV klaarmaakt voor de ultieme bioscoopervaring.

De Apple TV configureren

Voorbeeld van SharePlay op een iPhone en een Apple TV.

Samen iets kijken met SharePlay

Met SharePlay kun je via FaceTime op een iPhone, iPad of iPod touch samen met anderen dezelfde films of tv-programma's kijken en ook samen sporten.

Meer informatie over SharePlay op de Apple TV

Een Apple TV met de Apple TV-app

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de ultieme manier om tv te kijken, en met tvOS 15.4 helemaal. Het scherm 'Store' is de enige plek waar je hoeft te zijn om de beste films en tv-programma's te bekijken, kopen en huren.

Ontdek nog meer nieuwe mogelijkheden in tvOS 15

Om in de Apple TV-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Je kunt de gebruikershandleiding ook downloaden uit Apple Books (indien beschikbaar).

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.