De navigatiekolom openen

In de Apple TV-app  op de Apple TV kun je met de afstandsbediening een of meer van de volgende stappen uitvoeren wanneer de indicator van de navigatiekolom in de linkerbovenhoek van het scherm wordt weergegeven:

• Siri Remote (2e generatie of nieuwer): Druk op de terugknop , druk boven of links op de clickpadring of veeg omhoog of naar links op de clickpad.

• Siri Remote (1e generatie): Druk op de terugknop  of tik of veeg omhoog of naar links op het aanraakoppervlak.

Opmerking: Als je eerder naar rechts hebt genavigeerd, moet je mogelijk meerdere keren drukken of vegen.