coderingsstudio

De organisatie die zich bezighoudt met het coderen, afleveren en samenstellen van metadata in opdracht van anderen. Coderingsstudio's kunnen materiaal rechtstreeks afleveren bij de App Store, Apple Music, de Apple TV-app of Apple Books en leveren diensten aan andere gebruikers. Coderingsstudio's zijn niet contractueel gebonden aan Apple. De coderingsstudio en de aanbieder kunnen hetzelfde bedrijf zijn. Zie ook aanbieder.