macOS High Sierra

Controleren of je Mac een nieuw product ondersteunt

Als je overweegt om een nieuw hardware- of softwareproduct te kopen, kun je met Systeeminformatie controleren of je Mac voldoet aan de minimale vereisten voor het product, zoals vereisten voor het geheugen, de processorsnelheid of de videokaart.

Open Systeeminformatie

• Om Systeeminformatie te openen, klik je op het Launchpad-symbool in het Dock. Klik op 'Andere' en klik vervolgens op 'Systeeminformatie'.

Over het algemeen geldt dat je het nieuwe product zou moeten kunnen gebruiken als de configuratie in Systeeminformatie ten minste aan de minimale vereisten voor het product voldoet.