Apple ID

Een Apple ID geeft je toegang tot de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emilyparker@icloud.com) en een wachtwoord. Ga naar de Apple ID-accountwebsite voor meer informatie over de Apple ID of om een Apple ID aan te maken.

Al je aankopen worden aan je Apple ID-account gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID-account worden overgezet. Als je aankopen doet via je iPad, iPhone of een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om alle gekochte producten te kunnen zien en beschikbare updates te kunnen downloaden.

Lees het Apple Support-artikel Continuïteit gebruiken om de Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch te verbinden voor meer informatie.