Siri configureren op een Mac

1. Kies op je Mac Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik op 'Siri en Spotlight'  in de navigatiekolom.

2. Schakel 'Vraag het aan Siri' in (als deze optie nog niet is ingeschakeld).

Je moet verbinding met het internet hebben om Siri te gebruiken.

3. Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' in en volg de instructies op het scherm.

4. Kies eventueel aanvullende Siri-instellingen en sluit vervolgens het voorkeurenvenster.

Zie Siri gebruiken op de Mac in de macOS-gebruikershandleiding voor meer informatie.