Een Shazam-widget in het toegangsscherm zetten op de iPhone of iPad

1. Houd op je iPhone of iPad je vinger op het toegangsscherm totdat de knop 'Pas aan' verschijnt en tik vervolgens op 'Pas aan'.

2. Tik op 'Toegangsscherm' en vervolgens op 'Voeg widgets toe'.

Opmerking: 'Voeg widgets toe' is mogelijk niet bij alle achtergronden beschikbaar.

3. Voer een van de volgende stappen uit:

• Tik op het Shazam-symbool (indien aanwezig) boven aan 'Voeg widgets toe' en tik vervolgens op de sluitknop .

• Scrol naar de lijst met apps, tik op het Shazam-symbool, veeg om een kleine of middelgrote widget te selecteren, tik op de widget en tik vervolgens twee keer op de sluitknop .

Als je op de widget tikt, wordt Shazam in de luistermodus geopend. Naast het appsymbool worden in de middelgrote widget ook de artiest en naam van de meest recent herkende song getoond.

Het iPhone-toegangsscherm met de Shazam-widget.
  4. Tik op 'Gereed'.

Zie Een nieuw toegangsscherm personaliseren in de iPhone-gebruikershandleiding of Een aangepast iPad-toegangsscherm aanmaken in de iPad-gebruikershandleiding.