Siri configureren op een iPhone of iPad

Tik in Instellingen  op 'Siri en zoeken' en voer een of meer van de volgende stappen uit:

• Siri activeren met je stem op een iPhone of iPad: Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' in.

• Siri activeren met een knop op een iPhone: Schakel 'Druk op de zijknop voor Siri' (op een iPhone met Face ID) of 'Druk op de thuisknop voor Siri' (op een iPhone met een thuisknop) in.

• Siri activeren met een knop op een iPad: Schakel 'Druk op de thuisknop voor Siri' (op een iPad met een thuisknop) of 'Druk op de bovenste knop voor Siri' (op andere iPad-modellen) in.

Zie de onderwerpen over Siri in de iPhone-gebruikershandleiding of in de iPad-gebruikershandleiding.