iCloud Sync configureren

Met iCloud Sync worden je herkende songs automatisch in iCloud bewaard, zodat je ook op je andere Apple apparaten toegang tot je songs hebt (als je met dezelfde Apple ID bent ingelogd).

Controleren of je herkende songs in iCloud worden bewaard:

1. Open de Shazam-app  op je iOS- of iPadOS-apparaat, ga naar Instellingen  en controleer of 'iCloud Sync' is ingeschakeld.

2. Tik in Instellingen  op '[je naam]' > 'iCloud' en controleer of 'Muziekherkenning' en 'Shazam' zijn ingeschakeld in de lijst met apps die iCloud gebruiken.

3. Zorg ervoor dat twee-factor-authenticatie is ingeschakeld in Instellingen onder '[je naam]' > 'Inloggen en beveiliging'.