Je Apple Music-bibliotheek synchroniseren

Als je een abonnement neemt op Apple Music, heb je met 'Synchroniseer bibliotheek' op alle apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd toegang tot je muziekbibliotheek en de muziek die je hebt gedownload uit Apple Music. In de nieuwste versie van iOS, iPadOS en macOS is 'Synchroniseer bibliotheek' standaard ingeschakeld.

• Op een iPhone of iPad: Zorg ervoor dat 'Synchroniseer bibliotheek' is ingeschakeld in Instellingen  > 'Muziek'.

• Op een Mac: Zorg ervoor dat 'Synchroniseer bibliotheek' is ingeschakeld in het paneel 'Algemeen' van 'Muziek' > 'Instellingen' in de Muziek-app .

Zie het Apple Support-artikel Gebruik 'Synchroniseer bibliotheek' met je Apple Music-abonnement voor meer informatie.