trackscherm

Het scherm dat op de iPhone, iPad of Android wordt weergegeven wanneer Shazam een song herkent. Je kunt het trackscherm ook weergeven door in Shazam op de omslagillustratie of naam van een herkende song te tikken.

Hieronder zie je een afbeelding van het trackscherm op de iPhone.

Regelaars in het trackscherm op de iPhone.

Opmerking: Als er geen videovoorvertoning beschikbaar is in het trackscherm, wordt de knop 'Album openen in Apple Music' weergegeven als je op de afbeelding tikt.