Beoordelingsmodus

Een instelling waarmee leerkrachten de integriteit en validiteit van beoordelingen kunnen behouden. Schoolwerk biedt twee modi:

• Open boek. Dit zorgt voor een open testomgeving, waarin leerlingen andere informatiebronnen en apps buiten Schoolwerk kunnen gebruiken terwijl ze bezig zijn met hun beoordeling.

• Gesloten boek. Deze zorgt voor een veiligere testomgeving en voorkomt dat leerlingen andere informatiebronnen gebruiken of de beoordeling verlaten tot ze hun werk hebben geleverd.