met Schoolwerk delen

Je kunt voor je leerlingen met allerlei apps activiteiten aanmaken en deze vervolgens met hen delen in Schoolwerk-opdrachten. Om een activiteit te delen via een Schoolwerk-opdracht, moet je de Schoolwerk-functie in het Deel-menu inschakelen.

Delen met Schoolwerk inschakelen

1. Open een iPadOS-app.

2. Tik om een activiteit te openen die je wilt toevoegen aan een opdracht en ga dan op een van de volgende manieren te werk:

• Bij iWork-apps: tik op 'Meer' en vervolgens op de deelknop.

• Bij andere apps: tik op de deelknop.

3. In de eerste sectie van de deelopties tik je op de knop 'Meer opties' (veeg naar links voor meer opties, indien nodig).

4. Tik achtereenvolgens op 'Wijzig', 'Schoolwerk', 'Klaar' en nogmaals 'Klaar'.

Het onderdeel 'Schoolwerk' wordt in het deelmenu weergegeven. Je kunt nu activiteiten in een opdracht delen vanuit de geselecteerde app.