Slim zoekveld

Je kunt het slimme zoekveld in Safari als adresveld en als zoekveld gebruiken en via dit veld bovendien je favoriete websites openen.

Het slimme zoekveld van Safari, waarin je de naam of URL van een pagina kunt typen.

Hier volgen enkele manieren waarop je het slimme zoekveld kunt gebruiken:

Naar een webpagina gaan: Typ de naam of URL van de pagina.

Zoeken: Typ een of meer woorden. Terwijl je typt, worden Safari-suggesties weergegeven. Kies een suggestie of druk op de Return-toets om te zoeken naar wat je hebt getypt.

Naar een favoriete website gaan: Klik in het slimme zoekveld om onder het veld je favoriete websites weer te geven. Klik op het symbool van de website die je wilt bezoeken.

Een zoekactie herhalen: Verwijder alle tekst in het veld, klik op het vergrootglas  en kies een recente zoekactie uit de lijst.