Afspeelregelaars

Met regelaars voor onder meer afspelen, pauze, vooruitspoelen en terugspoelen kun je het afspelen van een video- of audiobestand regelen.

Op Force Touch-trackpads kun je sneller vooruit- of terugspoelen of juist langzamer door een QuickTime-film gaan door de snelheid met de druk van je vinger te regelen.

Regelaars voor volume, terugspoelen, afspelen, vooruitspoelen, afspelen van een bestand op een AirPlay-apparaat, en wijzigen van de afspeelsnelheid.