een pdf of afbeelding openen

Er zijn verschillende manieren om pdf-documenten en afbeeldingsbestanden (zoals png-bestanden) te openen in Voorvertoning.

• Vanaf het bureaublad of vanuit Finder: Klik dubbel op een bestand. Je kunt ook een of meer bestanden selecteren en vervolgens 'Archief' > 'Open met' > 'Voorvertoning' kiezen.

• Vanuit Voorvertoning: Kies 'Archief' > 'Open', zoek en selecteer een of meer bestanden en klik vervolgens op 'Open'. Als je onlangs aan een bestand hebt gewerkt, kun je 'Archief' > 'Open recente bestanden' kiezen en het bestand selecteren.

• Uit iCloud: Klik op 'iCloud Drive' in de navigatiekolom van de Finder en klik dubbel op een bestand om het te openen. Zie het Apple Support-artikel iCloud Drive configureren voor meer informatie over iCloud Drive.