Het Podcasts-venster met het scherm 'Luister nu' op een Mac en iPhone, met een HomePod op de achtergrond.

Waar je maar wilt naar programma's luisteren

Was dat programma te lang voor je lunchpauze? Neem het met je mee wanneer je in de auto stapt en luister daarna thuis verder op de HomePod.

Je podcasts op al je apparaten beluisteren

Het Podcasts-venster met een zoekopdracht en de resultaten.

Podcasts zoeken over je favoriete onderwerpen

Ben je op zoek naar een programma over koken, politiek of je favoriete schrijver? Wat je stemming ook is, er is altijd wel een podcast om je te vermaken, te informeren of te inspireren.

Podcasts zoeken

De rechterbovenhoek van het Mac-bureaublad met meldingen, waaronder een melding voor een nieuwe aflevering die beschikbaar is in Podcasts.

Altijd de nieuwste afleveringen beluisteren

Met Podcasts-meldingen krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is voor je favoriete podcast.

Meldingen beheren

Om in de gebruikershandleiding voor Apple Podcasts te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.