Een iPhone, MacBook en iPad met op elk scherm dezelfde foto's.

Al je foto's altijd bij je

Met iCloud-foto's heb je al je foto's en video's altijd bij je, welk apparaat je ook gebruikt. Een foto die je met je iPhone maakt, wordt automatisch weergegeven in Foto's op je Mac.

iCloud-foto's inschakelen

Een foto in de bewerkingsweergave met bewerkingshulpmiddelen aan de rechterkant.

Maak goede foto's nog beter

Je hoeft geen professional te zijn om foto's professioneel te bewerken. Met de bewerkingshulpmiddelen in Foto's geef je je foto's, video's en Live Photos precies de juiste uitstraling. Je kunt onder meer licht en kleur verbeteren, filters toepassen en foto's bijsnijden.

Een foto bewerken

Het Foto's-venster met 'Terugblikken' geselecteerd in de navigatiekolom en twee terugblikken in het venster.

Genieten van terugblikken

Met terugblikken worden je foto's en video's van reizen, vakanties, mensen, huisdieren en meer op intelligente wijze verzameld en weergegeven in prachtige verzamelingen, compleet met themamuziek, titels en filmische overgangen.

Terugblikken bekijken

Foto van een Te koop-bord waarop het telefoonnummer van de makelaar is geselecteerd als Livetekst en een menu met opties om bijvoorbeeld het telefoonnummer toe te voegen aan Contacten, het nummer te bellen, een FaceTime-gesprek te beginnen of een tekstbericht te sturen.

Haal meer uit je foto's met 'Livetekst'

Wanneer er op de foto een telefoonnummer, website of e-mailadres wordt weergegeven, gebruik je dit om bijvoorbeeld te bellen, een website te openen, een e-mail op te stellen of tekst te vertalen.

'Livetekst' gebruiken in een foto

Om in de gebruikershandleiding voor Foto's te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de Foto's Support-website voor meer ondersteuning.