macOS High Sierra

Slimme albums aanmaken

Een slim album bevat foto's die automatisch worden toegevoegd en in je bibliotheek worden weergegeven op basis van criteria die je opgeeft. Je kunt bijvoorbeeld een slim album aanmaken waaraan automatisch foto's worden toegevoegd waarop kinderen staan.

Miniatuur van een slim album.

Open Foto's

Een slim album aanmaken

1. Kies 'Archief' > 'Nieuw slim album'.

2. Kies de gewenste selectiecriteria in het dialoogvenster dat verschijnt.

Je kunt een of meer voorwaarden of regels instellen.

Het dialoogvenster voor het aanmaken van een slim album.
  3. Klik op 'OK'.

Het nieuwe slimme album wordt bij je andere albums weergegeven.

In het vervolg wordt het slimme album automatisch bijgewerkt. Nieuwe foto's die aan de criteria voldoen, worden toegevoegd en foto's die niet meer aan de criteria voldoen, worden verwijderd.

De selectiecriteria voor een slim album wijzigen

1. Selecteer het slimme album.

2. Kies 'Archief' > 'Wijzig slim album'.

3. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op 'OK'.