Slim zoekveld

Je kunt het slimme zoekveld in Safari als adresveld en als zoekveld gebruiken. Met het slimme zoekveld kun je ook naar je favoriete website gaan.

Het slimme zoekveld in het midden van de knoppenbalk in Safari.

Hier volgen enkele manieren waarop je het slimme zoekveld kunt gebruiken:

• Naar een webpagina gaan: Voer de naam of URL van de pagina in.

• Zoeken: Voer een of meer woorden in. Terwijl je typt, worden Safari-suggesties weergegeven. Je kunt een suggestie kiezen of op de Return-toets drukken om de volledige zoekopdracht uit te voeren.

• Naar een favoriete website gaan: Klik op het veld en vervolgens op het symbool van de website die je wilt bezoeken.

• Een zoekopdracht herhalen: Verwijder alle tekst uit het veld, klik op het vergrootglas  en kies een recente zoekopdracht.