tekstverwerkingsdocument

Tekstverwerkingsdocumenten, zoals verslagen of brieven, bestaan voornamelijk uit tekst. Deze documenten hebben een hoofdtekstgedeelte waarin je typt; de tekst loopt automatisch door op de volgende pagina. Nieuwe pagina's worden automatisch aangemaakt wanneer dit nodig is.

Om te zien of een document bedoeld is voor tekstverwerking, klik je op de documentknop in de knoppenbalk en klik je vervolgens op de tab 'Document'. Als het aankruisvak 'Hoofdtekst van document' is ingeschakeld, is het document een tekstverwerkingsdocument.