Opmerkingen en wijzigingen (navigatiekolom)

Een navigatiekolom (of paneel) links in het Pages-venster met opmerkingen en bijgehouden wijzigingen in een document. Je kunt de navigatiekolom weergeven of verbergen en de inhoud ervan op diverse manieren filteren.

Om het paneel 'Opmerkingen en wijzigingen' te openen, klik je op de knop voor het Weergave-menu in de knoppenbalk en kies je 'Toon paneel met opmerkingen en wijzigingen' (of 'Toon paneel met opmerkingen' als wijzigingen niet worden bijgehouden).

Als de functie voor het bijhouden van wijzigingen is ingeschakeld, kun je ook op de knop voor het tonen van het paneel met opmerkingen en wijzigingen klikken links in de knoppenbalk met controlefuncties om de navigatiekolom weer te geven of te verbergen.