iPadOS

iPadOS is het besturingssysteem voor bepaalde iPad-modellen.

Sommige iWork-functies (zoals het openen van twee Pages-documenten in Split View) zijn alleen beschikbaar op iPads waarop iPadOS 13 of hoger is geïnstalleerd. Om te zien welke softwareversie jouw iPad heeft, ga je in Instellingen  naar 'Algemeen' > 'Info'.

Raadpleeg de iPad-gebruikershandleiding op support.apple.com/guide/ipad voor meer informatie over iPadOS en compatibele apparaten.