iCloud

iCloud is in elk Apple apparaat ingebouwd. Je kunt er je bestanden veilig bewaren en je kunt iCloud gebruiken om de apps up-to-date te houden op alle apparaten waarop je dezelfde Apple ID gebruikt. Bij gebruik van iCloud zijn de wijzigingen die je op het ene apparaat aanbrengt, ook zichtbaar op al je andere apparaten. Via iCloud.com heb je bovendien toegang tot webversies van Pages, Keynote en Numbers.

Meer informatie over iCloud vind je op www.apple.com/nl/icloud.