documentweergave

In de documentweergave kun je documenten aanmaken, openen en beheren. De documentweergave verschijnt als je Pages opent zonder dat er een document wordt geopend, of wanneer je de Bestanden-app opent.

De bladerweergave van de documentweergave met linksboven een link naar een locatie en daaronder een zoekveld. In de rij onder 'Zoek' staan de knop 'Meer', een venstermenu om te filteren op naam, datum, grootte, soort en tag, en de knop voor de lijst- of symboolweergave. Daaronder staat de knop voor een nieuw document en verder miniaturen van bestaande documenten. Onder in het scherm staan de knoppen 'Recent' en 'Bladeren'.

Om vanuit een geopend document naar de documentweergave te gaan, tik je in Pages in de linkerbovenhoek op 'Documenten' of op de documentknop.