documentweergave

In de documentweergave kun je documenten aanmaken, openen en beheren. De documentweergave verschijnt als je Pages opent zonder dat er een document wordt geopend, of wanneer je de Bestanden-app opent.

De bladerweergave van de documentweergave met linksboven een link naar een locatie en daaronder een zoekveld. Rechtsboven staan knoppen voor een nieuw document en een nieuwe map, een venstermenu voor de lijst- of symboolweergave en om te filteren op naam, datum, grootte, soort of tag, en de knop 'Selecteer'. Daaronder staan miniaturen van bestaande documenten.

Om vanuit een geopend document naar de documentweergave te gaan, tik je in Pages in de linkerbovenhoek op 'Documenten'.