objecten

Een object is elk item dat jij op je pagina plaatst, waaronder afbeeldingen (foto’s), fotogalerijen, tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen. Om een object aan een pagina toe te voegen, klik je op een van de objectknoppen in de knoppenbalk.

Knoppen voor tabel, diagram, tekstvak, vorm en afbeelding in de knoppenbalk.

Je kunt lagen aanbrengen van objecten op een pagina, hun formaat veranderen, ze in inbedden in een tekstvak of vorm (bijvoorbeeld een afbeelding in een tekstvak zetten), en meer. Ook kun je regelen hoe tekst rond objecten loopt. Je kunt bijvoorbeeld de tekst rond een object laten lopen, of het object regelgebonden binnen de tekst plaatsen zodat het op dezelfde regel staat als de tekst en met de tekst meebeweegt als je typt.