Documentmanager

Als je Pages voor iCloud opent, zie je de documentmanager op de plaats waar je documenten aanmaakt, opent en beheert in je iCloud Drive.

Standaard toont de documentmanager recentelijk bewerkte documenten. Klik op 'Blader' (links) om al je documenten weer te geven of klik op 'Gedeeld' om uitsluitend gedeelde documenten weer te geven.

De documentmanager in bladerweergave. De knop 'Meer' (drie stippen) is zichtbaar in de rechteronderhoek van het geselecteerde document. Knoppen om een nieuw document of nieuwe map aan te maken en om een document te uploaden of verwijderen worden bovenaan in het midden van de knoppenbalk weergegeven. In de rechterbovenhoek zijn er knoppen voor het versturen van feedback, schakelen tussen iCloud-programma’s, aanmaken van nieuwe documenten, en beheren van je accountinstellingen.

Om terug te gaan naar de documentmanager wanneer een document openstaat, klik je op de knop 'Meer' in de knoppenbalk, en kies je vervolgens 'Ga naar mijn documenten'.