paginaminiatuurweergave

De paginaminiatuurweergave wordt in de navigatiekolom aan de linkerkant afgebeeld en toont miniaturen van alle pagina's in je document. In deze weergave kun je naar een pagina gaan door op de miniatuurweergave ervan te klikken, en pagina's of secties opnieuw rangschikken, dupliceren en verwijderen.

Om paginaminiaturen weer te geven, klik je op de knop 'Weergave'  in de knoppenbalk en kies je 'Paginaminiaturen'.

Paginaminiaturen in de navigatiekolom aan de linkerkant; de geselecteerde pagina is donkeroranje gemarkeerd, terwijl één andere pagina binnen dezelfde sectie lichtoranje is gemarkeerd.