sjabloonkiezer

In de sjabloonkiezer worden miniaturen weergegeven van de sjablonen die je kunt gebruiken om een nieuwe spreadsheet te maken. Om de sjabloonkiezer te openen, kies je 'Archief' > 'Nieuw' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Om meer sjablonen te zien, beweeg je de aanwijzer over een rij en klik je op de pijl-links of de pijl-rechts (met een trackpad kun je ook met twee vingers over de rij vegen). Klik dubbel op een sjabloon om deze te openen.

De sjabloonkiezer. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat sjablooncategorieën waarmee je de beschikbare sjablonen kunt filteren. Aan de rechterkant staan miniaturen van vooraf gedefinieerde sjablonen die per categorie zijn gerangschikt. Bovenin staat de categorie 'Recent' en daaronder 'Eenvoudig' en 'Persoonlijke financiën'. Linksonder staat het venstermenu voor de taal en regio en rechtsonder staan de knoppen 'Annuleer' en 'Maak aan'.