Apple ID

De account die je gebruikt voor toegang tot voorzieningen van Apple, zoals de App Store en iCloud. Voor de account worden het e-mailadres en wachtwoord gebruikt waarmee je inlogt, plus de contact-, betalings- en beveiligingsgegevens die je voor de verschillende voorzieningen van Apple gebruikt.

Als je niet meer weet welke Apple ID je voor iCloud gebruikt, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Op je iPhone of iPad: Tik op 'Instellingen'  > [jouw naam]. Je Apple ID staat onder je naam.

• Op je Mac: Kies in macOS Catalina 10.15 of hoger Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Apple ID' (rechts van je naam). Kies in macOS Mojave 10.14 of lager Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'iCloud'. Je Apple ID staat onder je naam.

• Op een Windows-computer: Klik in Windows 7 of hoger op de iCloud-app of -tegel op het Start-scherm of kies 'iCloud' uit het Start-menu. Je Apple ID staat onder je naam.

Ga naar de Apple ID-website voor meer informatie over je Apple ID.