contextuele balk

Als tekstsuggesties zijn ingeschakeld, wordt de contextuele balk op de iPad boven het toetsenbord weergegeven. Je kunt de contextuele balk weergeven of verbergen.

Met de knoppen in de contextuele balk in Numbers kun je tekst knippen, kopiëren, plakken en dupliceren. Ook kun je tekst vet en cursief maken en onderstrepen.

Als je geen contextuele balk ziet, veeg je omhoog op de witte greep boven het midden van het toetsenbord. Als de balk nog steeds niet wordt weergegeven, zijn tekstsuggesties mogelijk uitgeschakeld voor het toetsenbord.