sjabloonkiezer

In de sjabloonkiezer worden miniaturen weergegeven van de sjablonen die je kunt gebruiken om een nieuwe spreadsheet te maken. Om de sjabloonkiezer te openen, tik je op de knop met het plusteken boven in de spreadsheetweergave. Veeg over de sjablonen om er meer weer te geven of tik op een categorie boven in het scherm om alleen sjablonen uit die categorie weer te geven. Tik op een sjabloon om deze te openen.

De sjabloonkiezer met bovenin een rij met categorieën waarmee je de beschikbare sjablonen kunt filteren. Daaronder staan miniaturen van vooraf gedefinieerde sjablonen die per categorie zijn gerangschikt. Bovenin staat de categorie 'Recent' en daaronder 'Eenvoudig' en 'Persoonlijke financiën'. Boven elke categorie staat de knop 'Toon alles' (aan de rechterkant). De knop voor de taal en de regio bevindt zich in de rechterbovenhoek.