taakmenu

Taakmenu's bevatten opties voor taken die je snel kunt uitvoeren op een geselecteerde tabel, rij, kolom of cel. Onder in het scherm wordt een taakmenuknop weergegeven wanneer je een tabel (de taakmenuknop voor tabellen), rij (de taakmenuknop voor rijen), kolom (de taakmenuknop voor kolommen) of cel (de taakmenuknop voor cellen) selecteert. Tik op de knop om het menu te openen. De opties in het menu veranderen afhankelijk van wat er is geselecteerd.

Als het toetsenbord is geopend, kun je rechtsbovenin op de taakmenuknop tikken om een taakmenu te openen.

Opmerking: Als je een spreadsheet van iemand anders hebt ontvangen en geen taakmenu ziet, staat de spreadsheet mogelijk in de leesweergave. Tik op de wijzigknop boven in het scherm om de leesweergave te sluiten.