Apple ID

De account die je gebruikt voor toegang tot de diensten van Apple zoals de App Store en iCloud. Dit bevat het e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen, evenals contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die je bij al je verschillende Apple-diensten gebruikt.

Als je niet meer weet welke Apple ID je voor iCloud gebruikt, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Op een Mac: Met macOS Catalina 10.15 of hoger kies je het Apple menu  > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik je op Apple ID (rechts van je naam). Met macOS Mojave 10.14 of eerder kies je Apple menu > Systeemvoorkeuren en vervolgens klik je op iCloud . Je Apple ID verschijnt onder je naam.

• Op een iPhone of iPad: Tik op ‘Instellingen’ > [je naam]. Je Apple ID verschijnt onder je naam.

• Op een Windows-computer: In Windows 7 of hoger klik je op de iCloud-app of tegel op het beginscherm of kies iCloud uit het Start-menu. Je Apple ID verschijnt onder je naam.

Meer informatie vind je op de Apple Support-website.