iCloud-notities

Je kunt notities bewaren in iCloud, zodat je ze op al je apparaten en op iCloud.com kunt bekijken en bewerken. Notities die in iCloud worden bewaard, verschijnen onder iCloud in de navigatiekolom van de app Notities. Als je iCloud niet in de navigatiekolom ziet staan, moet je inloggen bij iCloud en de voorziening Notities inschakelen in het paneel 'iCloud' in Systeemvoorkeuren.

• Kies Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Apple ID', klik op 'iCloud' (in de navigatiekolom) en schakel vervolgens het aankruisvak 'Notities' in.

Opmerking: iCloud is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar en de aangeboden iCloud-voorzieningen kunnen per land en regio verschillen.