Het Apple Music-venster met het scherm 'Home' actief.

Luisteren naar al je favoriete muziek

In Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je overal naar luisteren, van klassieke hits tot de nieuwste releases.

Lid worden van Apple Music

Het FaceTime-venster met een gesprek waarin de deelnemers SharePlay gebruiken om samen een album te beluisteren.

Samen genieten van muziek

Met SharePlay kun je met je vrienden in een FaceTime-gesprek samen luisteren naar muziek. Het afspelen wordt gesynchroniseerd, zodat iedereen op hetzelfde moment samen kan genieten van dezelfde nummers.

SharePlay gebruiken

Er wordt een nummer afgespeeld op een Mac, iPhone en Apple Watch, met een HomePod.

Toegang tot nummers op al je apparaten

Als al je nummers, inclusief Apple Music, in je bibliotheek staan, kun je vanaf één plek op alle apparaten je favoriete nummers afspelen.

Op al je apparaten toegang tot je muziekbibliotheek

De schermvullende speler met een nummer dat wordt afgespeeld met rechts ervan de songtekst. De tekst op het scherm loopt synchroon met de muziek.

Volg de tekst regel voor regel

Mis nooit meer een woord. Bekijk de songteksten voor nummers in Apple Music en voeg zelf songteksten toe aan andere nummers.

Songteksten bekijken en invoeren

Het Muziek-venster met een bibliotheek met albums.

Je bibliotheek samenstellen

Wanneer je de Muziek-app voor het eerst op je Mac gebruikt, begin je met een lege bibliotheek. Je kunt je collectie nummers en albums op verschillende manieren opbouwen.

Muziek in je bibliotheek zetten

Om in de gebruikershandleiding voor Apple Music te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor muziek voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. "One That Got Away", geschreven door Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.