Vereisten voor audio- en videogroepsgesprekken via FaceTime

Je kunt FaceTime-groepsgesprekken voeren in de FaceTime-app wanneer je aan de volgende vereisten voldoet:

• Je bent verbonden met het internet.

• Je moet zijn ingelogd bij FaceTime met een Apple ID.

• Je hebt een ingebouwde of aangesloten microfoon, voor FaceTime-videogesprekken moet je ook een ingebouwde of aangesloten camera hebben.

• Je hebt een van de volgende besturingssystemen:

Je kunt deelnemen aan een FaceTime-groepsgesprek in je browser wanneer je aan de volgende vereisten voldoet:

• Je bent verbonden met het internet.

• Je hebt een ingebouwde of aangesloten microfoon, voor FaceTime-videogesprekken is ook een ingebouwde of aangesloten camera vereist (ondersteuning voor videocodering H.264 vereist).

• Je hebt een Android- of Windows-apparaat met de nieuwste versie van Google Chrome of Microsoft Edge.

Deze functie is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Zie het Apple Support-artikel FaceTime gebruiken op een Mac.