Navigatiekolom van Mail

In de navigatiekolom van Mail zie je de postbussen, mappen en gemarkeerde onderdelen voor de e-mailaccounts die je in Mail gebruikt, en je favoriete postbussen. Om de navigatiekolom weer te geven, kies je 'Weergave' > 'Toon postbuslijst' of druk je op Shift + Command + M.

Als een bepaalde e-mailaccount niet in de navigatiekolom wordt weergegeven, kies je 'Mail' > 'Voorkeuren', klik je op 'Accounts' > 'Accountinformatie' en controleer je of de account is ingeschakeld.