Kijk eens rond op je nieuwe Mac

Wil je een korte rondleiding langs de poorten, connectors, accessoires en andere voorzieningen van je MacBook Pro?

Een korte rondleiding van de MacBook Pro

Wil je aan de slag?

Om je MacBook Pro op te starten open je de klep, sluit je de computer op het lichtnet aan of druk je op een willekeurige toets. Volg de aanwijzingen van de configuratie-assistent en alles gaat verder vanzelf.

Je Mac configureren

Houd alles gesynchroniseerd

Open je documenten, foto's, muziek, apps, contacten en agenda's op al je apparaten met iCloud. En gebruik je MacBook Pro met je iOS-apparaten om telefoongesprekken te voeren, sms-berichten uit te wisselen, te kopiëren op het ene apparaat en te plakken op een ander apparaat of een Instant Hotspot aan te maken.

De MacBook Pro gebruiken met iCloud en Continuïteit

Laat je creativiteit de vrije loop

Bewerk foto's, orden ze in albums en deel terugblikken met Foto's; orden en luister naar muziek, boeken, films en nog veel meer met iTunes; maak presentaties aan met Keynote en bekijk alle beschikbare apps in de App Store.

Informatie over de apps op de Mac