macOS High Sierra

Een Bluetooth-headset gebruiken bij je Mac

Je kunt een Bluetooth-headset gebruiken om audio te horen en in te voeren. Wanneer je de Mac met de headset hebt verbonden en de headset als in- en uitvoerapparaat hebt geselecteerd, fungeert de headset als microfoon en luidsprekers voor de computer.

Raadpleeg de documentatie bij de headset voor informatie over hoe je het apparaat verbindt met de Mac.

• Als je de headset hebt verbonden met de Mac, klik je op het Bluetooth-statussymbool in de menubalk, kies je de headset die je wilt gebruiken en kies je vervolgens 'Verbind'. De headset wordt automatisch als geluidsinvoer- en uitvoerapparaat voor je computer gebruikt.

Als het Bluetooth-statussymbool niet zichtbaar is, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik je op 'Bluetooth' en selecteer je vervolgens 'Toon Bluetooth in menubalk'.

Open het paneel 'Bluetooth' in Systeemvoorkeuren