groep

Door gebruik te maken van groepen kun je meerdere gebruikers dezelfde toegangsrechten geven. Wanneer je een groep specifieke toegangsbevoegdheden voor een map of bestand geeft, hebben alle leden van die groep toegang tot het onderdeel. Daarnaast kun je een groep bepaalde toegangsbevoegdheden geven voor jouw gedeelde mappen.

Je regelt de toegang van een groep tot jouw gedeelde mappen door toegangsbevoegdheden in te stellen in het gedeelte 'Bestandsdeling' van het paneel 'Delen' in Systeemvoorkeuren.