alleen-delengebruiker

Alleen-delengebruikers kunnen vanaf een extern apparaat toegang tot gedeelde bestanden krijgen, maar kunnen niet inloggen op de computer of de instellingen op de computer wijzigen.

Als je de gebruiker toegang tot jouw gedeelde bestanden of scherm wilt geven, is het mogelijk dat je de instellingen moet wijzigen in het paneel 'Bestandsdeling', 'Schermdeling' of 'Extern beheer' van het paneel 'Delen' in Systeemvoorkeuren.